Organizacja współczesnej recepcji hotelowej Cześć 2 T.11.2.

Beata Cielecka-Jasińska

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej Cześć 2 T.11.2.

35,00

 

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsługą gości, którzy przyjeżdżają i wyjeżdżają z hotelu. Przedstawiona jest organizacja pracy w recepcji, procedury wspomagające system obsługi gości, a także zaprezentowane są druki i formularze obowiązujące w hotelu. Dodatkowo opisane są urządzenia i narzędzia używane we współczesnej recepcji.

Publikacja zawiera ciekawe ćwiczenia, dzięki którym uczeń nauczy się praktycznych sposobów przyjmowania, obsługiwania i wymeldowywania gości hotelowych.

Każdy rozdział podręcznika został wzbogacony branżowym słownictwem i zwrotami w języku angielskim, które pomogą poznać terminologię i zwroty stosowane hotelarstwie na całym świecie.

Difin
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-793-0663-3

Liczba stron: 196

Format: 16.0x23.0cm

Cena detaliczna: 35,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem