Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12

Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12

47,24

 

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4734-0

EAN: 9788302147340

Liczba stron: 192

Format: 20.5x29.5cm

Cena detaliczna: 50,20 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem