Konfitury. Sekrety, tradycja i smak

Wanda Jackowska

Konfitury. Sekrety, tradycja i smak

5.0

(1 ocena) wspólnie z

34,99

 

Konfitury są świetnym dodatkiem do ciast, można posmarować nimi grzanki, naleśniki lub chrupiące bułeczki do porannej kawy, nadają sosom do mięs lub warzyw oryginalny smak. Babcie słodziły konfiturą malinową herbatę, by nie dać się jesiennemu przeziębieniu. Na dnie każdego słoika z konfiturami, czy to dyniowymi czy śliwkowymi z pomarańczą, znajduje się troska i miłość, najzdrowszy składnik każdego dania przygotowanego w domu. W książce przedstawiono ponad 80 oryginalnych pomysłów na konfitury z warzyw i owoców sezonowych i egzotycznych. Nowoczesne konfitury łączą różne smaki. To wyjątkowo zdrowy, naturalny dodatek do codziennej diety, uczta dla podniebienia. Autorką książki jest Wanda Jackowska, dziennikarka, która prowadziła przez 10 lat popularny, pierwszy w telewizji polskiej program kulinarny „Gotowanie na ekranie”.

Buchmann
Broszurowa ze skrzydełkami

Data pierwszego wydania:
2019-07-31

ISBN: 978-83-280-4233-9

EAN: 9788328042339

Liczba stron: 176

Buchmann

Format: 160 x 235 mm

Cena detaliczna: 34,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem