Jak jeść, by nie tyć i nie chorować insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Anna Powierza

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

5.5

(8 ocen) wspólnie z

42,90

 

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Pascal
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-810-3525-5

EAN: 9788381035255

Liczba stron: 304

Format: 16.0x21.0cm

Cena detaliczna: 42,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem