Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Hanna Szymanderska

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

42,00

 

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

„Grzyby” to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.

Multico
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-707-3868-6

EAN: 9788370738686

Liczba stron: 112

Format: 24.5x22.5cm

Cena detaliczna: 42,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem