Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Jewgieniewicz Poljetajew Konstantin, Jurewicz Perszin Paweł

Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

49,90

 

Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.

300 przepisów + 1000 przydatnych rad

Rea
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-754-4341-7

EAN: 9788375443417

Liczba stron: 208

Format: 23.0x30.5cm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem