Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Górska-Warsewicz Hanna, Sawicka Beata, Mikulska Teresa

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3 technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

4260

 

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Wiedza teoretyczna poparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4723-4

Liczba stron: 344

Format: 175x245mm

Cena katalogowa: 42,60 zł