Domowe wędzenie żywności

Anderson Warren R.

Domowe wędzenie żywności

29,90 zł

1876

 

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

RM
Oprawa miękka

Wydanie: czwarte

ISBN: 978-83-777-3578-7

Liczba stron: 256

Format: 165x235mm

Cena katalogowa: 29,90 zł

Cena pakietu

74,80 zł

4570

Cena pakietu

69,80 zł

4270