Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania

Agnieszka Bednarska

Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania

6.5

(2 oceny) wspólnie z

54,90

 

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Pascal
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-810-3824-9

EAN: 9788381038249

Liczba stron: 272

Pascal

Format: 16.2x23.5cm

Cena detaliczna: 54,90 zł

Rok wydania: 2021

Komentarze nie są potwierdzone zakupem