Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania

Agnieszka Bednarska

Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania

54,90 zł

3309

 

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Pascal
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-810-3824-9

Liczba stron: 272

Pascal

Format: 162x235mm

Cena katalogowa: 54,90 zł

Rok wydania: 2021

Cena pakietu

99,80 zł

6003

Cena pakietu

94,80 zł

5703