Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W każdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepięknie opowiada o ośmiu elementach greckiego stołu–oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, winie, serze i miodzie. Łącząc literaturę kulinarną z podróżniczą mistrzowsko wydobywa z kuchni greckiej jej smaki i pełnię.
Pascal
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-764-2545-0
EAN: 9788376425450
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-764-2545-0
EAN: 9788376425450
Liczba stron: 288
Format: 19.9x12.8
Cena detaliczna: 36,90 zł
Format: 19.9x12.8
Cena detaliczna: 36,90 zł