Organizacja pracy służby pięter Technik hotelarstwa

Marek Halama

Organizacja pracy służby pięter Technik hotelarstwa

24,03

 

Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 – Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych.

Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie.

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.

Difin
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-793-0665-7

EAN: 9788379306657

Liczba stron: 132

Format: 160x230mm

Cena detaliczna: 29,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem