Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Książka zawierająca przepisy na potrawy i dodatki oraz praktyczne porady dla miłośników sztuki kulinarnej. Dowodem na ich przydatność są lata doświadczenia jakimi poszczycić się mogła najbardziej
znana w Stanach Zjednoczonych szefowa kuchni, która nauczyła Amerykanów gotować i zaraziła ich miłością do jedzenia, wydając kolejne książki kucharskie i prowadząc pierwsze w tamtejszej telewizji
show kulinarne. Ten niewielkich poradnik to niezbędnik, który powinien się znaleźć w podręcznej biblioteczce każdego szanującego się kucharza.
Literackie
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-080-4683-8
EAN: 9788308046838
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-080-4683-8
EAN: 9788308046838
Liczba stron: 252
Literackie
Format: 145x205mm
Cena detaliczna: 32,90 zł
Tłumaczenie: Anna Sak
Literackie
Format: 145x205mm
Cena detaliczna: 32,90 zł
Tłumaczenie: Anna Sak