Dobra kuchnia Gotowanie na parze

Dobra kuchnia Gotowanie na parze

7.0

(1 ocena) wspólnie z

9,99

 

Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. Gotowanie na parze umożliwia łatwe przygotowanie zdrowych dań. Posiłki są bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są lżejsze. Jest to metodą wilgotną, która korzysta z naturalnej konwekcji ciepła przemieszczającego się w powietrzu, parze lub płynie.

Dragon
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-788-7077-7

EAN: 9788378870777

Liczba stron: 64

Format: 170x245mm

Cena detaliczna: 9,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem