Ciasta i desery Gotowanie

Marianne Magnier-Moreno

Ciasta i desery Gotowanie

7.9

(8 ocen) wspólnie z

29,90

 

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni.

Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.
Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu – w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.

RM
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

ISBN: 978-83-777-3440-7

EAN: 9788377734407

Liczba stron: 192

Format: 16.6x23.5

Cena detaliczna: 29,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem