Komentarze nie są potwierdzone zakupem
W rolach głównych: kasza gryczana, amarantus, komosa (quinoa), brązowy ryż, soczewica, płatki owsiane, kasza jaglana, orkisz, kuskus oraz inne superzboża. Z tej książki czytelnik dowie się wszystkiego o zaletach zbóż i roślin strączkowych. Poradnik składa się z 12 części – każda poświęcona jest jednemu z gatunków zbóż. To zbiór receptur na zdrowe i smaczne potrawy - azjatycką sałatkę ryżową, kotleciki ryżowo-warzywne, placki z soczewicy, zapiekankę grecką.
W książce znajduje się ponad 100 przepisów, z czego 40 to receptury na dania bezglutenowe.
Buchmann
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2015-09-18
ISBN: 978-83-280-2487-8
EAN: 9788328024878
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2015-09-18
ISBN: 978-83-280-2487-8
EAN: 9788328024878
Liczba stron: 224
Format: 200x255mm
Cena detaliczna: 39,99 zł
Format: 200x255mm
Cena detaliczna: 39,99 zł