Weganizm daje moc 200 przepisów na roślinne dania, które dają siłę

Brendan Brazier

Weganizm daje moc 200 przepisów na roślinne dania, które dają siłę

39,90 zł

2474

 

Roślinne dania, które dodają energii w smaczny sposób!
Brendan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Były kulturysta, triathlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest żywym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało.
Ta książka spodoba się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz w niej:
- przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży;
- inspiracje kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni;
- pomysły na zdrowe, zbilansowane wege posiłki;
- wskazówki, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport.
Dodatkowo, autor zadbał o to, by w potrawach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii.
Wnieś powiew świeżości do swojej roślinnej kuchni!
__
O autorze:
Brendan Brazier – były kulturysta, ironman, triatlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu na dystansie 50 km. Przez "VegNews Magazine" został nazwany jednym z najbardziej inspirujących wegan wszech czasów. Niekwestionowany autorytet w kwestii odżywiania opartego na diecie roślinnej. Od wielu lat – poprzez właściwą dietę oraz aktywność fizyczną – pomaga ludziom za oceanem prowadzić zdrowy tryb życia. Na własnej skórze udowadnia skuteczność swojej diety oraz całościowej filozofii.
Jego seria książek "Thrive" okazała się absolutnym bestsellerem w Ameryce Północnej.

Vivante
Broszurowa ze skrzydełkami

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2019-02-20

ISBN: 978-83-656-0116-2

Tytuł oryginalny: Thrive foods: 200 Plant-Based Recipes fot Peak Health

Liczba stron: 344

Format: 165x235mm

Cena katalogowa: 39,90 zł

Tłumaczenie: Grzegorz Ciecieląg