Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Mikołajczyk-Nieckarz Karolina, Tomaszewska Anna

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6 Sporządzanie potraw i napojów

16,00

 

Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych.

Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.

eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-651-4901-5

EAN: 9788365149015

Liczba stron: 88

Format: 170x240mm

Cena detaliczna: 16,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem