Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1

Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1

21,88

 

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych.
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.

eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-892-8747-2

EAN: 9788389287472

Liczba stron: 144

Format: 165x235mm

Cena detaliczna: 23,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem