Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Anna Kmiołek-Gizara

Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

63,66

 

Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-8224-2

EAN: 9788302182242

Liczba stron: 344

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 68,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem