Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Duda Joanna, Krzywda Sebastian

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

61,06

 

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

ISBN: 978-83-021-4976-4

EAN: 9788302149764

Liczba stron: 160

Format: 205x290mm

Cena detaliczna: 68,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem