Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje

Marzena Wasilewska

Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje

 

W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę.
Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny.
Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.

Świat Książki
Oprawa: Kartonowa Foliowana

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-794-3513-5

Liczba stron: 176

Format: 165x220mm

Cena katalogowa: 29,90 zł