Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2 Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Cymańska-Garbowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz

Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo Tom 2 Kwalifikacja T.12 Podręcznik Część 2 Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

52,53

 

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-5043-2

EAN: 9788302150432

Liczba stron: 480

Format: 170x240mm

Cena detaliczna: 57,60 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem