Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

Ławniczak Danuta Szajna Renata

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2 Szkoła ponadgimnazjalna

4030

 

Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:

sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4735-7

Liczba stron: 280

Format: 170x240mm

Cena katalogowa: 40,30 zł