Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania procedur związanych z obsługą gości w recepcji, sporządzania związanej nimi dokumentacji, przyjmowania płatności w różnych formach, oferowania usług dodatkowych oraz udzielania informacji turystycznej. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-3639-9
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-3639-9
Liczba stron: 112
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 34,80 zł
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 34,80 zł