Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Tekst: Izabella Byszewska, zdjęcia: Christian Parma, 93 zdjęcia, 96 stron, format 17 x 16 cm, kreda błyszcząca 170 g/m2, oprawa twarda.
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodność polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność – wyborne nalewki owocowe.
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-777-7173-0
EAN: 9788377771730
Tytuł oryginalny: Cocina polaca
Format: 170x165mm
Cena detaliczna: 29,00 zł