Kuchnia dla serca. Zdrowie z roślin

Violetta Domaradzka, Robert Zakrzewski

Kuchnia dla serca. Zdrowie z roślin

5.5

(2 oceny) wspólnie z

26,57

100 mil na Krecie, oregano na kilogramy i rośliny na talerzu czyli zdrowe serce.

100 mil na Krecie, oregano na kilogramy i rośliny na talerzu, czyli zdrowe serce.
Jeśli zastanawiasz się, jak połączyć radość jedzenia z dbałością o serce i jak zrealizować postanowienie, aby „zdrowiej żyć“, ta książka jest dla Ciebie. Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza.
Dowiedz się więcej o (dobrej) sile nawyków, naucz się skutecznie czytać etykiety i sprawdź, dlaczego warto zrezygnować z soli. Zainspiruj się i działaj już od dziś.

Publicat
Data pierwszego wydania:
2016-09-14

ISBN: 978-83-245-2199-9

EAN: 9788324521999

Liczba stron: 240

Format: 165x245mm

Cena detaliczna: 39,90 zł

Rok wydania: 2016

Komentarze nie są potwierdzone zakupem