Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością?

Rychlik Ewa, Ryżko-Skiba Małgorzata, Wolnicka Katarzyna

Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością?

18,60

 

Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.

Borgis
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 8385284486

EAN: 9788385284482

Liczba stron: 100

Format: 120x170mm

Cena detaliczna: 30,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem