Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów? Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę? Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków ? Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 8309017685
EAN: 9788309017684
Wydanie: pierwsze
ISBN: 8309017685
EAN: 9788309017684
Liczba stron: 184
Format: 120x190mm
Cena detaliczna: 10,55 zł
Format: 120x190mm
Cena detaliczna: 10,55 zł