Grzyby w naszej kuchni

Gapiński Marian, Woźniak Wanda

Grzyby w naszej kuchni

10,55

 

Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów? Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę? Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków ? Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 8309017685

EAN: 9788309017684

Liczba stron: 184

Format: 120x190mm

Cena detaliczna: 10,55 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem