Gluten na widelcu Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

Green Peter H. R., Jones Rory

Gluten na widelcu Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

6.6

(14 ocen) wspólnie z

42,90

 

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

Galaktyka
Broszurowa ze skrzydełkami

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-757-9551-6

EAN: 9788375795516

Tytuł oryginalny: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life

Liczba stron: 322

Format: 16.0x24.5cm

Cena detaliczna: 42,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem