Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.
Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-4736-4
EAN: 9788302147364
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-4736-4
EAN: 9788302147364
Liczba stron: 384
Format: 165x240mm
Cena detaliczna: 50,40 zł
Format: 165x240mm
Cena detaliczna: 50,40 zł