Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Gastronomia Tom 1 Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik

50,40

 

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.

Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4736-4

EAN: 9788302147364

Liczba stron: 384

Format: 165x240mm

Cena detaliczna: 50,40 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem