Domowy wyrób serów

Ricki Carroll

Domowy wyrób serów

6.9

(7 ocen) wspólnie z

29,99

 

Książka zawiera blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele, wiele innych serowych pyszności. Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w domowym zaciszu- możemy wypróbować wszelkiego rodzaju mleka, sprawdzić czas dojrzewania i temperaturę. Można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią nie tylko nam, ale także naszym najbliższym wspaniałą radość. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia.

Książka stanowi swoisty poradnik dla miłośników sera. Znajdziesz w niej wiele wskazówek i receptur, sporo ciekawostek o słynnych serowarach. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.

RM
Oprawa miękka

Wydanie: czwarte

ISBN: 978-83-815-1199-5

EAN: 9788381511995

Liczba stron: 272

Format: 165x235mm

Cena detaliczna: 29,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem