Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania

Mizera Olga

Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania

7.3

(3 oceny) wspólnie z

36,99

 

Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką. Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść. Z książki dowiesz się: • jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania, • co to jest chronobiologia, • gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych, • co jest najlepszym źródłem błonnika, • jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko. Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości! Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze. Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień. Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.

Pascal
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-810-3966-6

EAN: 9788381039666

Liczba stron: 304

Format: 14.4x20.8cm

Cena detaliczna: 59,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem