Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Biszkopt czy ciasto drożdżowe z kroplą czekolady zmienia naturalny smak ciasta w fascynującą, pełną aksamitu i delikatności tajemnicę. Niezapomniany czar tortu wiedeńskiego i orzeźwiający urok rumowo-śliwkowego brownie to tylko przedsionek kulinarnych odkryć, jakie obiecuje nam świat czekolady. W książce obok wykwintnych tortów znajdziemy krajankę z wiśniami, morelowo-orzechowe trójkąty i krówkową kostkę. Raj dla łasuchów i wszystkich smakoszy dobrych ciast.
Świat Książki
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-3261-5
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-3261-5
Liczba stron: 96
Świat Książki
Format: 210x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Tłumaczenie: Barbara Floriańczyk
Rok wydania: 2013
Świat Książki
Format: 210x240mm
Cena detaliczna: 29,90 zł
Tłumaczenie: Barbara Floriańczyk
Rok wydania: 2013