Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

Opracowanie Zbiorowe

Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche

39,00 zł

2730

 

Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się – przynajmniej na początku – przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.

Prószyński Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-796-1075-4

Liczba stron: 384

Prószyński Media

Format: 170x241mm

Cena katalogowa: 39,00 zł

Rok wydania: 2014