Biało-czerwoni na talerzu

Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj

Biało-czerwoni na talerzu

7.5

(4 oceny) wspólnie z

34,99

Gotuj z naszymi piłkarzami!

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy:
„Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Oprawa twarda

Data pierwszego wydania:
2016-04-28

ISBN: 978-83-8091-120-8

Liczba stron: 176

Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.

Cena detaliczna: 34,99 zł

Rok wydania: 2016

Komentarze nie są potwierdzone zakupem