Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków
SBM
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-805-9457-9
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-805-9457-9
Liczba stron: 192
Format: 17.0x24.4
Cena detaliczna: 29,95 zł
Format: 17.0x24.4
Cena detaliczna: 29,95 zł