Atlas warzyw 180 gatunków z całego świata

Agnieszka Gawłowska

Atlas warzyw 180 gatunków z całego świata

29,95

 

Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków

SBM
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-805-9457-9

Liczba stron: 192

Format: 17.0x24.4

Cena detaliczna: 29,95 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem