50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

Montignac Michel i Suzy

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

 

Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych.

Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie.
Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

Artvitae
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-881-0834-1

Liczba stron: 128

Format: 165x210mm

Cena katalogowa: 36,00 zł