Komentarze nie są potwierdzone zakupem
W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszystkim jakościowe. Zawarte w tych miodach bioskładniki czynią z nalewek napoje także prozdrowotne. Tak więc wznosząc toast nalewką „na zdrowie”, życzymy szczerze, gdyż w trunku oprócz alkoholu znajdują się „wyciągnięte” z owoców, ziół i miodu najcenniejsze dla naszego zdrowia składniki.
Fragment Wstępu
Adam Marszałek
Oprawa miękka
ISBN: 978-83-778-0968-6
EAN: 9788377809686
ISBN: 978-83-778-0968-6
EAN: 9788377809686
Liczba stron: 92
Format: 13.5x20.5cm
Cena detaliczna: 14,00 zł
Format: 13.5x20.5cm
Cena detaliczna: 14,00 zł