Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców wskazują na ich właściwości prozdrowotne?
Na przykład czerwone warzywa i owoce mają korzystny wpływ na układ krążenia, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie, zielone wzmacniają naczynia krwionośne, a białe działają antybakteryjnie oraz antywirusowo.
Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z buraczków i orzechów włoskich, dynię pieczoną z miodem i tymiankiem, knedle z jagodami, smoothie z jarmużu z jabłkiem i limonką, krem kalafiorowy oraz wiele innych receptur na kolorowe dania pełne zdrowia.
Olesiejuk
Oprawa twarda
ISBN: 978-83-274-4477-6
EAN: 9788327444776
ISBN: 978-83-274-4477-6
EAN: 9788327444776
Liczba stron: 192
Format: 180x245mm
Cena detaliczna: 24,99 zł
Format: 180x245mm
Cena detaliczna: 24,99 zł