Grill. Potrawy pachnące ogniem i dymem

Willie Cooper

Grill. Potrawy pachnące ogniem i dymem

 

Załóż rękawice ochronne i przygotuj się do wielkiego grillowania! Wszystko, zarówno świeżo złowiony pstrąg, jak pulchne kacze udka czy soczysty arbuz, smakuje znakomicie upieczone na rozżarzonych węglach. Nasza książka to kompendium wiedzy o gotowaniu pod gołym niebem:  zawiera 130 przepisów oraz mnóstwo informacji, dzięki którym grillowanie staje się emocjonującą przygodą.  Ilustrowana efektownymi, barwnymi fotografiami książka dostarcza inspiracji oraz cennych wskazówek dotyczących każdego etapu grillowania - od kupna szczypiec do węgla, poprzez sposoby aromatyzowania dymu, po serwowanie potraw – tych klasycznych, jak pyszne steki czy żeberka, i tych mniej u nas znanych, jak doskonała fasola po kowbojsku.

Buchmann
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2013-05-27

ISBN: 978-83-767-0293-3

Liczba stron: 192

Format: 22.1x26.9

Cena katalogowa: 49,90 zł

Tłumaczenie: Maria Zawanowska