Komentarze nie są potwierdzone zakupem
W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane.
Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Buchmann
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-08-21
ISBN: 978-83-280-0009-4
EAN: 9788328000094
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2013-08-21
ISBN: 978-83-280-0009-4
EAN: 9788328000094
Liczba stron: 128
Format: 210x275mm
Cena detaliczna: 19,90 zł
Format: 210x275mm
Cena detaliczna: 19,90 zł