Aromatyczne dania z mięsa

Aromatyczne dania z mięsa

 

W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane.
Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.

Buchmann
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2013-08-21

ISBN: 978-83-280-0009-4

Liczba stron: 128

Format: 210x275mm

Cena katalogowa: 19,90 zł