Makarony. Lasagne, raviolli i cannelloni

Drouet Valery, Viel Pierre-Louis

Makarony. Lasagne, raviolli i cannelloni

 

Odkryj ponad 50 przepisów na makarony, gotowe i domowe, lasagne, cannelloni, gnocchi, zapiekanki i ravioli… Znajdziesz tu wspaniałe przepisy zawierające proste instrukcje, jak krok po kroku zrobić samemu domowy makaron.

Przygotuj obfite posiłki wykonane z troską o dobór naturalnych składników, idealne na spotkania z przyjaciółmi czy inne miłe chwile, na przykład: spaghetti ze smażoną wołowiną, rigatoni nadziewane serem owczym i oliwkami, lasagnię szafranową z owocami morza, penne z karczochami i boczkiem, fusili z parmezanem i truflami, tortelli z szynką i kremem orzechowym… a nawet ravioli z czekoladą!

Buchmann
Oprawa twarda

Data pierwszego wydania:
2014-04-03

ISBN: 978-83-280-0711-6

Liczba stron: 140

Format: 195x250mm

Cena katalogowa: 39,90 zł

Tłumaczenie: Marta Toruńska