Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy

Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy

 

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.

Olimp Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2019-01-23

ISBN: 978-83-770-7232-5

Liczba stron: 160

Format: 190x234mm

Cena katalogowa: 29,90 zł