Komentarze nie są potwierdzone zakupem
We współczesnej kuchni nie sposób pominąć obecności sałatek przy każdym niemal posiłku. Bywają podawane jako dodatek do obiadów, przekąski, desery lub nawet jako dania główne – są łatwe i szybkie w przygotowaniu, pozwalają kucharzowi na nieograniczoną inwencję, ale przede wszystkim mają dużo witamin, i niewiele tłuszczu. Niniejsza książka kucharska zawiera przepisy ułożone według podstawowego składnika. Czytelnik znajdzie tu ciekawe propozycje przygotowania sałatek z z sera twarogowego, z grzybów, z ziemniaków, z ryb, z mięs, a także z owoców.
Dragon
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-615-8272-4
EAN: 9788361582724
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-615-8272-4
EAN: 9788361582724
Liczba stron: 112
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 34,95 zł
Format: 170x245mm
Cena detaliczna: 34,95 zł