Zdrowe strączki

Maria Banach

Zdrowe strączki

27,84

 

Strączki na naszych stołach goszczą coraz częściej, ale ciągle za rzadko. Soczewica, groch, fasola, bób, ciecierzyca i soja to bogactwo wartości odżywczych. Zastosowanie tych roślin w zupach, sałatkach, sosach, daniach głównych czy deserach daje wprost nieograniczone możliwości łączenia smaków oraz aromatów nie tylko wegetarianom i weganom, lecz także wielbicielom dań mięsnych czy ryb.

Blisko 90 oryginalnych przepisów zilustrowanych niepowtarzalnymi autorskimi zdjęciami to najlepszy dowód na to, że z warzyw strączkowych można wyczarować znacznie więcej niż fasolkę po bretońsku czy grochówkę.

Edgard
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

ISBN: 978-83-658-8438-1

EAN: 9788365884381

Liczba stron: 21616

Format: 27.4x13.8

Cena detaliczna: 44,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem