Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty

Ewa Malinowska

Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty

59,00

 

Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Difin
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-764-1504-8

EAN: 9788376415048

Liczba stron: 390

Format: 16.0x23.0cm

Cena detaliczna: 59,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem