Japoński rok od kuchni

Aleksander Szojer, Jassem Anna

Japoński rok od kuchni

7.8

(4 oceny) wspólnie z

36,15

 

Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.

Kirin
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-629-4594-8

EAN: 9788362945948

Liczba stron: 174

Format: 205x240mm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem