Dobra kuchnia Gotowanie w kombiwarze

Drużbański Grzegorz

Dobra kuchnia Gotowanie w kombiwarze

9,99

 

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.

Dragon
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-788-7076-0

Liczba stron: 64

Format: 170x245mm

Cena detaliczna: 9,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem