Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

8.4

(13 ocen) wspólnie z

29,95

 

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

SBM
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-784-5860-9

EAN: 9788378458609

Liczba stron: 192

Format: 170x250mm

Cena detaliczna: 29,95 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem