Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

Marta Dymek

Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

49,90 zł

3393

 

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Dwie Siostry
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-636-9635-1

Liczba stron: 282

Format: 170x215mm

Cena katalogowa: 49,90 zł

Cena pakietu

89,80 zł

5588

Cena pakietu

82,80 zł

5203